15 Temmuz 2014 Salı

Nicci French -- Kusursuz içgüdü # Kitap köşesi 3



Herkese merhaba!
  Bitirmiş olduğum yorumlamak istediğim bir kitap daha var...Kusursuz iç güdü...

  Arka kapak bilgisi:
  

Sinsi tuzaklar, akıl karıştıran oyunlar ve bir cinayet...

Eşini korkunç bir kazada kaybeden Ellie Faulkner'ın dünyası, aldığı bu haberle başına yıkılır. Bu da yetmezmiş gibi eşi Gwen'in arabada yalnız olmadığı tespit edilmiştir: Kaza esnasında yanında bir kadın vardır.

Polis de dâhil olmak üzere herkes bu kadının Gwen'in metresi olduğunu düşünse bile Ellie, tüm bu dedikodulara kulak tıkar. Olanları kabullenip sessiz sedasız hayatına devam etmeye hiç niyeti yoktur. Kocasının kendisini aldatacağına inanmayan Ellie, arabadaki kadının kimliğini ortaya çıkarmayı kafaya koymuştur. Bu kaza ile üzeri örtülmek istenen gerçek hikâyeyi öğrenmeye karar verir ve kendini tehlikenin kucağına atar.

Elindeki tek silah ise içgüdüleridir.
Sinsi tuzaklar, akıl karıştıran oyunlar ve bir cinayet...
Sayfaları çevirdikçe daha da kalınlaşan bu esrar perdesini aralamak hiç de kolay olmayacak.

    Kitabı okuduktan sonra ve bu yazıyı yazarken aklımdan geçen tek şey sevdiğiniz bir insana sonsuz güvenmek, arada acaba densede yinede güvendiğini sonuna kadar savunmak  kadar daha önemli ne olabilir diye düşündüm... Bir insana koşulsuz güvenmek ...Daha ne istenir ki ? !
      Kitabı konusu itibariyle beğendim, ama kitap 200 küsürlü sayfalara kadar çok durgundu.Ama daha sonra açıldı ve heyecanlı bir hal aldı ve 100 küsür sayfayı soluksuz okudum.
    Aranızda bu kitabı okuyan var mı ?
Sizin yorumunuz nedir?
    Sevdiklerini kaybetmemeniz dileği ile sevgiyle kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder