22 Ekim 2013 Salı

Blistex Med Plus


Herkese merhaba :)
Yaz kış demeden çatlayan ,soyulan dudaklarımla başım her zaman dertte olmuştur...Bu zamana kadar ne kadar çok lipbalm denediysemde blistexten aldığım verimi hiç birinden almadım....
    Dudaklarım çatladığı zaman kabuk tutar ben de kanatana kadar sürekli yolardım.Görüntüyü siz düşünün artık.... 
   Bundan 4 sene önce tesadüfen rastladım blistexe..O zamanlar ilk kullandığım beyaz kavanozdakiydi.Çok memnun kalmıştım o bitince birde mavili olanı deneyim dedim:) Med plustan da bir tane bitirdim. Kullanım kolaylığı açısından bu sefer lip stick olanı tercih ettim.
    

   Dudaklarınıza ilk sürdügünüzde hafif bir karıncalanma hissediyorsunuz bir şeyler batırıyorlar sanki dudaklarınıza :) Daha sonra o karıncalanma geçiyor ve yerini bi serinlik alıyor :)
   Kokusu bildiğiniz vikis gibi... Yoğun bir kokuya sahip :) Bu kokudan hoşlanmıyorum. Ama bunu sürmediğim zamanlar dudaklarım savaş alanına döndüğünde bir gecede iyileştirme gücüne her zaman hayran kalmışımdır:)
    Dudaklarım çatlamasın diye her gün aksatmadan kullanmaya özen gösteriyorum.Ve karşılığınıda alıyorum :) Dudaklarımdaki çatlaklardan eser yok :)
      Hayatımda kullandığım en güzel en etkili lip balm ve bundan daha iyisi olduğunu hiç ama hiç zannetmiyorum :)
      Benim gibi dudaklarıyla sorunu olan arkadaşlar bir an önce bunu alıp denemeliler :)
Sevgiyle kalın :)
   

2 yorum:

  1. En favori dudak nemlendiricim bu kış hiç cantamdan ayirmadim. Blistex in tüm dudak nemlendiricilerini çok seviyorum.:)

    YanıtlaSil
  2. Bende blistexi çok seviyorum zaten bana göre blistexi geçicek bir lipbalmda yok :)

    YanıtlaSil