29 Ağustos 2015 Cumartesi

Garnier neem arındırıcı temizleme jeli



Herkese merhaba!
  Roaccutane tedavisi gördüğümü bir kaç yazımda söylemiştim.O yüzden her yüz yıkama jeli cildime iyi gelmiyor zaten kuruyan cildimi dahada kurutuyor.Bundan önce yazısını yazmış olduğum la roche posay effaclar yüz temizleme jelinin yorumunu merak edenler buraya tıklayabilirler.
    L.R.P temizleme jelini çok az bir süre kullanabildim ve sonra bıraktım kullanmayı haziran ayının başından beride garnier neem özlü bu jeli kullanıyorum.

Cilt üzerinde biriken kir ve fazla yağ,siyah nokta ve sivilce oluşmasına neden olur o yüzden cildimizi her akşam ve sabah temizleme jeliyle yıkamalıyız ki kirden arındırabilelim ve mümkün olduğunca sivilce ve siyah nokta oluşumunu engelleyelim.

Ürün;
İçeriğindeki doğal neem yaprağı ve çay ağacı özleri ile,
Cildi derinlemesine temizleyip kir ve yağdan tamamen arındırmayı
Siyah nokta ve sivilce gibi cilt problemlerine karşı savaşarak pürüzsüzleştirmeyi,
Cildin nem ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı olmayı
Cildi canlandırıp, ferahlatmayı vaad ediyor.

Peki ne kadar yerine getirebiliyor bu vaadleri derseniz gayet güzel bir ürün derim.
Cildinizi gerek makyajdan sonra gerekse makyajlı bir şekilde yıkadığınızda gayet güzel temizliyor.
İlaç tadavisi gördüğüm için sivilcem ve siyah noktam yok o yüzden buna etkisi varmı yokmu bilmiyorum ama içindeki çay ağacı özünün sayesinde sivilce sorunu yaşayan ciltlere yardımcı olacağını düşünüyorum.
İlaç tedavimden dolayı yüzüm aşırı kuru her ürünün iyi gelmediğini yukarıda belirtmiştim açıkçası bu üründe aynı sonucu doğurur mu diye düşünürken baktım ki her yıkamadan sonra cildimde kurutma yapmıyor gerginlik olmuyor. Bu yüzden üç aydır rahatlıkla kullandığım bir ürün oldu.

   Ambalaj boyutu 100 ml ama çok uzun süre kullanılabilinir.Çünkü gerçekten az bir miktar tabiri caizse mercimek tanesi kadar ürün tüm yüze yetiyor. Rengi diğer temizleme jellerinden farklı yeşille sarı arasında bir renk, kokusu ise ağır olmayan ferah diyebileceğim bir koku.
  Benim memnun kaldığım bir temizleme ürünüydü elimde bir tane daha yedeği var.Keşke garnier hayvan deneyi yapmasaydı diyorum...
   Aranızda bu ürünü kullanan varmı sizilerin yorumu nedir?
Sevgiyle kalın görüşmek üzere... ! :)

3 yorum:

  1. denemek istediğim bir şeydi şişirildiğini düşünüyordum ama denemeliyiim karar verdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalacağınızı düşünüyorum uygun fiyatıyla denemeye değer :) Denedikten sonra yorumunuzu belirtirseniz sevinirim :)

      Sil
  2. ismi ve ambalajı güzelmiiiiiş :)

    YanıtlaSil