6 Aralık 2014 Cumartesi

Oriflame Tender Care Balm


   Herkese merhaba!
      Elimdeki lip balmlar hızla bitiyor. Çünkü havalar soğudu ve bende bu soğuk havaların azizliğine uğramamak için sürekli dudaklarımı nemlendirmek zorunda kalıyorum.Evde de olsam muhakkak nemlendiricimi sürüyorum dudağıma ve bu sayede kötü görüntüye maruz kalmıyorum.
    Daha önceden bunun vişneli olanını kullanmıştım ve zor bitirmiştim. Daha doğrusu yarısını bir kaba koyup onu farklı amaçlar doğrultusunda kullanmıştım bunuda aynı şekilde yaptım.( Farklı amaç derken kuruyan tırnak etlerime, nemlendirmesi için topuk ve dirseklerime sürüyorum çünkü aynı zamanda bu bunun içinde kullanılıyor)  Çünkü bu da çabuk bitecek bir ürün değil ve açıkçası çikolata kokusunu da pek sevmiyorum. 


    Yapısı görüldüğü gibi vazelin kıvamında ve oldukça yoğun bir çikolata kokusuna sahip.Normalde kavanozdaki lip balmlardan ( hijyenik olmasada ) şikayet etmesem de bunun ambalajından nefret ediyorum çünkü oldukça derin alması zor oluyor içinden. O yüzden başka bir kapta kullanmayı tercih ediyorum. Çok az başka bir kaba ayırdım ve diğer kısmınıda vücudum için kullanıyorum.
  Dudaklarımı nemlendirmesine gelecek olursak eh işte ama tırnak diplerim ve dirseklerimde nemlendirmesini daha iyi buldum. O yüzden dudak için kullanmayı bırakıp başka bir lip balma geçtim vücudum için kullanmaya devam edeceğim. 
    Aranızda bu ürünü kullanan var mı ? Sizler memnun musunuz tender care balmlardan? 
 

2 yorum:

  1. Bende almayı düşünüyordum bundan sağol bilgi için:))

    YanıtlaSil
  2. Ben de kullanıyorum bu balmı ve çok seviyorum. Takipteyim, bana da beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil