16 Aralık 2014 Salı

Sevilmiş ( Vampir mektupları 2. kitap ) - Morgan Rice # Kitap köşesi 13



Herkese merhaba!
Serinin 2. kitabı sevilmiş dönüşümden daha heycanlıydı.
Bu kitapta kahramanımız Calep'le birlikte peşlerindeki tehlikeden kaçmanın yanı sıra iki tarafında peşinde olduğu türk kılıcını aramayı sürdürüyorlar.
  Kilit nokta Caitlin'in ailesidir.Bu yüzden Caitlin ve kardeşi Sam tehlike içindedir.
Sevilmişte heyecan ve romantizm güzel bir şekilde harmanlanmış benim çok hoşuma gitti hadi bakalım sıra üçüncü kitap olan aldatılmışta bizi nerelere götürecek neler hissettirecek merak içindeyim.


Arka kapak bilgisi :


Caitlin'in vücudu tanımadığı bir sıcaklık ve karıncalanma dalgasına kapıldı. 

Öpücüğüne çok daha güçlü karşılık verdi. Tüm dünya onlarındı sanki. 

Caleb'le tanıştığı ilk andan beri bu anın hayalini kuruyordu. 
Şimdiye kadar hiç kimseyi böyle sevmemişti... 


Kara Metcezir Meclisi'ne bağlı olan Kyle'ı atlatmayı başaran Caitlin ve Caleb insanlar ve vampirler arasında çıkacak kanlı savaşın önüne geçebilmek için kayıp Türk kılıcını aramaya başlamışlardı. Ancak kılıcı isteyen bir tek onlar değildi. Cevabın Caitlin'in atalarında olduğuna inanan Ak Meclis ve Kara Metcezir Meclisi genç kızı ve erkek kardeşi Sam'i bulmak için ülkenin altını üstüne getiriyordu. Tüm vampirler aynı endişeyi taşıyordu.

Caitlin seçilmiş kişiyse ?
Caitlin'in yaşadıkları kabus gibiydi ancak Caleb'e duyduğu güven ve aşk yine de bu hayatı istemesine neden oluyordu... Caleb'le beraber olmak için gerçek bir vampire dönüşmeyi bile göze almış hatta bunu arzulamıştı. 



Sevilmiş mükemmel bir kurguyla oluşturulmuş heyecan dolu bir kitap. Her adımda yeni bir olay yeni bir serüven. Sonraki kitabı beklemek çok zor olacak. 

The Dallas Examiner 



Vampir serisinin ikinci kitabı olan Sevilmiş ilk kitap kadar sürükleyici ve heyecanlı. Romantizmin aşkın ve maceranın da eklenmesiyle iyice okuyucuyu kendine bağlıyor.

Vampirebooksite.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder