19 Ağustos 2015 Çarşamba

Nivea BB-Clean Makyaj Temizleme Suyu




Herkese merhaba !

Bu ay boyunca elimdeki tüm cruelty free olmayan ürünlerin yazısını yazacağımı söylemiştim. Zaten elimde bu kategoride çokta ürün yok.
  
 Gelelim niveanın yeni çıkan makyaj temizleme suyuna.Normalde reklamlara çok kanmam ama nedense elimdeki makyaj temizleme suyunun bitmiş olması ve yeni ürün deneme isteğimle birlikte bu ürünü almış bulundum. Keşke almasaydım diyorum.Çünkü bana göre güzel bir ürün değil malesef.
  
Öncelikle ürünün vadlerine göz atalım,
5 etki 1 arada
 1.Arındırır: Cildi bb krem, fondten ve makyajdan etkili bir şekilde arındırır.
 2.Temizler: Gözenekleri yağ ve kirden temizleyerek cildin nefes almasını sağlar.
 3.Cilt kusurlarını azaltır: Pürüz ve kızarıklık görünümü gibi cilt kusurlarını azaltmaya yardımcı olur.
 4.Nemlendirir: Cildin doğal nem dengesini destekleyerek ciltte yumuşak ve nemli bir his bırakır.
 5. Hazırlar: Cildi bir sonraki bb krem ve makyaj uygulaması için kusursuz bir şekilde hazırlar.

          Öncelikle söylemeliyim ki bb krem olsun fontoden ve pudra olsun hangi ürünle silerseniz silin zaten güzel bir şekilde cildinizden arınıyor. En basiti bi ıslak mendille silin o bile çıkarıyor. O yüzden bb clean ismiyle piyasaya sürülmesi ne kadarda saçma olmuş.
benim için önemli olan göz makyajını temizleyip temizlememesi...

  
     Gözenekleri yağ ve kirden arındırdığını iddaa ediyor lakin bu da laf ebeliği...

         Cilt kusurlarını kızarıklığı pürüzleri  nasıl azaltıyor merak ettim açıkçası.Roaccutane tedavisi gördüğüm için zaman zaman pürüzler oluyor cildimde ya da kızarıklıklar, yok etme gibi bir şey söz konusu değil hatta bu durumlarda cildimde yanma yapıyor.

         Nemlendiriyormuş bir de bu ürün! Hadi canım nemlendiricimi bu. Tabiki nemlendirmiyor. Makyajınızı temizlediğinizde 5-10 saniye gibi bir süre cildiniz yapış yapış oluyor ama sonra o yapışıklık gidiyor. Ne olursa olsun hangi ürün olursa olsun makyajımı temizledikten sonra mutlaka yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkadığım için yapışık his devam etsede sorun olmazdı.

     Cildi bir sonraki bb kreme ve makyaja nasıl hazırlıyor biri beni aydınlatsın :)

  Nivea aşmış kendini diyorum tamam reklam olurda nöyle saçma bir pazarlama politikası olur mu ? Olmuş valla ama saçma olmuş...
     Bildiğiniz diğer temizleme sularından ne farkı var?Hatta daha kötü temizliyor göz makyajımı. Düzgün arınsın diye bol bol dökmek zorunda kalıyorum.
     Arkadaşlar reklamlara inanmayın ve bir çok blogger/vloggerda nedense (hepsi değil) sırf reklam diye övüp duruyorlar ürünleri... Sıradan bir ürün arkadaşlar bu. İnanmayan alıp denesin sonra bana yorum yapsın:)

4 yorum:

  1. iyi ki okumuşum merak edip alacaktım yoksa bu ürünü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence çok sıradan bir ürün boşuna para vermeyin her eyeliner çıkarma çabalarımdan sonra gözlerimin çevresi kızarıyor ve yanıyor resmen cebelleşiyorum eyelinerı çıkarmakta :)başka bir ürün denemenizi tavsiye ederim :)

      Sil
  2. ben de garnier öyle midir ki acaba dyordum şişirilmiş midir diyordum ama değilmiş bir bak istersen :) bioderma gibi. ben karşılaştırma yazısı da yazdım ama aveneden o kadar memnun kalmadım mesela.lorealden de kalmadım bu çok değişiyor harbiden yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnierde kullandım biodermada bencede ikiside güzel ve performansları aynı:) Ama bu niveanın bb cleanı tam bir fiyasko:)

      Sil