19 Şubat 2015 Perşembe

Nuxe reve de miel baume levres lip balm


Herkese merhaba!
 Bu soğuk kış günlerinde dışarı çıkıp gezmek zor geliyor insana.Hele ki  bu şehrin kuru soğuğunda keyfi gezmek kendinize yapacağınız en büyük işkencelerdendir herhalde :)Böyle günlerde benim için en güzel şey elimde kocaman sıcak bir çay eşliğinde blog bakmak ,video yada film izlemektir. 
    Kuru soğuklar demişken  su içemeye başlamıştım kısa bir süre önce, çok olmasada gün içinde 1 lt yada 1 lt'ye yakın  içiyordum bu aralar yine boşladım ve dudaklarım tabiki yine tepki vermeye başladı.Her zaman söylerim her mevsim çatlayan kuru dudaklara sahibim. Ama su içtiğim zamanlar bu durum ortadan kalkıyor içmeyi bıraktığım zaman ise kurumuş toprak misali eski alini alıyor yine...O yüzden her zaman elimin altında mutlaka lipbalm vardır.Hatta bir tane onarıcı bir tanede nemlendirici olmak üzere iki ayrı lipbalm kullanırım.




 Medplustan sonra (yazısını merak edenler buraya tıklayabilir) herkesin çok övdüğü  nuxe'un bu ürününü denemek istedim o yüzden medplusa ara verdim.
   Cam kavanozuyla gerçekten çok şık kaliteli bir duruşu var. Kapağını açtığınız anda portakallı kek kokusunu alıyorsunuz gerçekten çok güzel bir kokusu var ve iştah açıcı :)
   Yapısı o kadar yoğun ki dudağınıza sürdüğünüzde emilmesi çok uzun sürüyor bu yüzden üstüne ruj sürüp çıkamıyorsunuz. Bundan dolayı ben evde olduğum zaman ve yatmadan önce sürüyorum. Emilmediği için dudaklarınızın üstünde görünmeyen bir tabaka oluşturuyor. Dudakta ağırlık yapmıyor . Nemlendirmesi gayet iyi ama az çok tüm lipbalmlar nemlendirdiği için benim için önemli olan kısım onarması. Çünkü medplus gibi bu ürünüde dudaklarımı yolmaktan yara yaptığım zamanlar normal bir lipbalmla geçecek gibi olmayan durumlarda onarmak için kullanıyorum. 
    Peki onarıyor mu derseniz açıkça söylemek gerekirse benim için bir medplus değil... Onarıyor mu tabiki onarıyor ama iyileştirme süresi medplusa göre bir gün daha gecikiyor.Medplus daha hızlı onardığı için medplus benim için 1. sırada ,ikinci sırayı ise nuxe 'e bırakıyorum :)
    İçeriği ise; akasya balı, greyfurt esansı, shea yağı, değerli bitkisel yağlardan oluşuyor. 15 gr'lık ebatı ile sizi çok uzun süre idare eder.
   Fiyatı ise bir çok internet sitesinde değişiyor zaman zaman indirimler oluyor ve 15 tl ye kadar düşüyor ama genelde 30 tl  civarında bir fiyata sahip... 

Aranızda bu lipbalmı kullananlar var mı ?Sizin fikriniz nedir?

  

6 yorum:

  1. Benim epeydir merak ettiğim bir üründü, bu ve Medplus arasında gidip geliyordum bu yazıyı okumam çok iyi oldu :) Gerçi en son indirimden vazelin aldım hayatımda ilk defa, en iyi nemi verse verse vazelin olur niyetiyle bakalım :) Elimdeki Burt's Bees bitince Medplus'a şans verebilirim o halde :) Bu arada İnstagram hesabınız varsa takip etmek isterim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, malesef instagram hesabım yok ama açmayı düşünüyorum yakın zamanda, medplusı kesinlikle denemelisiniz vazgeçemiceksiniz:)

      Sil
  2. Eczanemizde.comda 15liraya bulunca hemen aldim halen de o fiyatta sanirim malesef bursadaki evimdeydim o zaman oraya siparis vermistim anca bidaha gidisimde ulasabilicem icim icimi yiyor kesin abim acip parmaklamistir diye :D eczanede denemistim bu urunu cok cok guzeldi kokusu yapisi bayilmistim ve dudaklarimi cok uzun sure nemli tuttu yapisi o kadar yogun olmasina ragmen dudagimin ustunde bi katman varmis gibi de hissettirmemisti inceleme harika olmus sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. Ürünü daha öncede görüp merak etmiştim yazını okuyunca daha detaylı bilgi sahibi oldum canım tskler .Bende sürekli dudaklarını yiyen biriyim soğuklarla brlikte gerçekten kötü oluyor gerçekten işe yarayan ve onarımda sağlayan biürüne acilen ihtiyacım var araştırma aşamasındayım bende.Bloğunuda takibe aldım hemen banada beklerim ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu deneyebilirsiniz daha uygun fiyatlı ve daha çabuk onarım olsun diyorsanızda medplusu öneririm:)

      Sil