11 Ekim 2014 Cumartesi

Essence XXXL Longlasting mat effect 06 soft nude


    Herkese merhaba!
Öncelikle söylemeliyim ki ben lipgloss kullanan biri değilimdir. Yani ben de öyle bir ön yargı vardı ki bunu alıyorum ama ya yapış yapış olursa ya kötü bir görüntü oluşursa vs vs diye düşünceler geçti durdu kafamdan.
  Fiyatını görünce (8tl ) ne kaybederim ki dedim ve aldım. 
  Ambalajındaki görünen renge bayılmıştım lakin eve gelip deneyince kokusuna ayrı bayıldım karamelli kurabiye gibi kokuyor çok hoş bir kokusu var :) 
  Yapısına gelicek olursam sürdüğünüz andan itibaren yumuşacık ipeksi bir his oluşuyor dudaklarınızda ve lipbalm sürmüş gibi hissediyorsunuz yani mat bir lipgloss lakin dudaklarınızı kurutmuyor aksine nemli hissettiriyor.Ayrıca şunuda belirtmeliyim ki bu lipgloss mat tamam ama kupkuru bir görüntü vermiyor sanırım tam mat değil yarı mat. 
   Dudaklarınız çok çatlaksa ve çok çizgili bir yapıda ise her ruj ve lipgloss gibi dudak çizgilerinize hafiften dolma yapabiliyor. Ama pürüzsüz bir dudak yapınız varsa sorun yok :) Ben dudaklarımın çok çatladığı dönemde kullanmamayı tercih ediyorum sağlıklı dudaklarım olduğunda ise vazgeçilmezim oldu :)
     Dudaklarda ağırlık yapmaması yapış yapış olmaması bu serinin diğer renklerinide denemem için bir sebep oldu :) 


   Bu yoğun sürülmüş hali aşağıdaki fotoda ise fırçanın ucuyla çok hafif sürülmüş hali mevcut. 
    Unutmadan şunu söyleyim ben bu rengi tam bir nude olarak değilde içinde pembelik barındıran bir nude olarak tanımladım yani gül kurusuna benzer bir rengi var. Bu tonda nudeları seviyorsanız kaçırmayın derim.


Aranızda bu  ürünü kullanan var mı ? Ya da bu serinin diğer renklerinden kullanan var mı ? Yorumlarınız nelerdir?
Sevgiyle kalın görüşmek üzere ... ! :)
   

2 yorum:

  1. Rengi pek güzelmiş fiyatı da gayet uygun. Denemekte fayda var. Alinacaklar listeme ekledim bile. Güzel bir post olmuş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene sevindim :) Uygun fiyatı ile gerçekten denenmesi gereken bir lipgloss :)

      Sil