4 Ocak 2015 Pazar

Himalaya herbals neem özlü yüz yıkama köpüğü



Herkese merhaba!
Bu sefer ki yazım himalaya herbals markasına ait neem özlü  yüz yıkama köpüğüne ait olacak.
 Bu markanın varlığından haberim yoktu. Bir gratis alışverişimde rastladım ve doğal içerikli olmasından dolayı denemek istedim.
   
   Ürün köpük formunda normal ve yağlı ciltler için. Bir pompa tüm yüzü temizlemeye yetiyor.
Bu yüz temizleme köpüğü cildi kurutmadan temizlemeyi ve yağdan arındırmayı ,arındırma özelliğine sahip olan  neem özü ve zerdeçal ile ciltteki siyah nokta oluşumunu engellemeyi vaad ediyor.
   Peki bu vaadlerin ne kadarını yerine getirebiliyor diye sorarsanız cildi kurutmadan temizleme ve yağdan arındırma kısmını yerine getiriyor evet. Yıkama sonrasında cildiniz gerim gerim gerilmiyor ki bu bir yüz yıkama jeli/ köpüğünde olması gereken en önemli özelliklerden biri.
  Siyah nokta oluşumunu engellediği konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü  bir yüz temizleme köpüğünün tek başına bunu engelleyeceğini düşünmüyorum ki zaten görünüşte siyah noktalarımada bir faydası olmadı .

 Ayrıca ürün içeriğinde , parabenler,sls/sles ve fitalat bulunmuyor.Sabun içermiyor.
    Kullandığım süre boyunca benim memnun kaldığım bir üründü hatta annemle birlikte kullanıyoruz ki o da çok beğendi bitince tekrar alalım diyor :) Bu markanın başka ürünlerinide en yakın zamanda alıp denemek istiyorum
  
    Merak edenler için normal fiyatı nedir bilmiyorum ama ben indirimli bir zamanda aldığım için yanlış hatırlamıyorsam  fiyatı 10 tl civarındaydı.

   Aranızda bu markayı kullanan var mı ? Önerdiğiniz,mutlaka bunuda deneyip almalısın dediğiniz ürünleri var mı ? Varsa yorumlarınızı bekliyorum,sevgiyle kalın !

1 yorum: