13 Ocak 2015 Salı

Clinique chubby stick 07 super strawberry nemlendirici dudak parlatıcısı



Herkese merhaba!
Uzun zamandır chubby stick sevdam var clinique'in sitesine her girdiğimde muhakkak iki tane renk seçip sepete atıyorum ama fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı acaba değer mi diye hep tereddütte kalıp sepetten çıkarıyorum.Geçen sene bir kampanya ile intense serisinden mightiest maraschino rengine sahip olmuştum.Yazısını merak edenler buraya tıklayabilir.
  Clinique yılbaşına yakın güzel kampanyalar yaptı bende güzel bir set almıştım alışveriş yazımı görenler hatırlar. Onun içinde de 07 super strawberry rengi vardı.Şu an bu renkten bende iki tane var.
   



   Rengi görüldüğü gibi tatlı bir pembe ve sheer yapıda.Dudaklara hafif bir pembelik veriyor ve nemlendirmesi de yok denecek kadar az.  Ben bunu sürdükten sonra lise zamanımda sıkça kullandığım niveanın çilekli ve vişneli dudak nemlendiricilerini hatırladım ve onlara benzettim.Dudakta duruşları birbirlerinden hiçte farklı değil o yüzden neden 59 tl verilsin ki ?
Eğer aklınızda bu rengi almak varsa hiç o kadar para vermesinler gitsinler niveanın çileklisini yada vişnelisini alsınlar veya flormarın yeni çıkan nemlendiricilerine şans versinler.
    Ama yok, az renk versin ama clinique'ten olsun havam olsun diyorsanız o ayrı :) ( hani bazılarının marka takıntısı vardır ya )

Kısacası bu seriyi beğenmedim, daha doğrusu o paraya değmez buldum çünkü çok daha uygun fiyatlı muadilleri var. 
 Ama intense serisini beğendim yani en azından renk veriyor  ve o parayı iyi bir marka olarak hakediyor.
   Aranızda chubby stick kullanıp benim gibi düşünen var mı :)))
   Sevgiyle kalın görüşmek üzere:)


2 yorum:

  1. Chubbylere bayılıyorum!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende görünüşlerine bayılıyorum çok havalı :D ama fiyatını sevmiyorum :))

      Sil