30 Aralık 2013 Pazartesi

Skin blossom reviving eye cream

 Herkese merhaba :)
Ekim ayında lilibynin dünyası çekilişinden kazanmış olduğum hediyelerden biri olan skin blossom göz kremini kargom elime geçtiği gün kullanmaya başlamıştım :) Ne tesadüftür ki göz kremim bitmişken hızır gibi yetişmişti :) Ve kremim 1 hafta önce bitti :) Yazısını yazmak için yine geç kaldım biliyorum ama bu aralar gerçekten çok yoğun geçiyor :)
   
 Gelelim kremin özelliklerine;

İngiltere'nin ödüllü organik cilt ve saç bakım ürünlerinden skin blossom... 

Göz çevresini onarıcı, yenileyici ve antioksidan etkili krem en yorgun gözleri bile canlandırır. Buckwheat exractı, şişkinlik ve gözaltı morluklarını yok etmek için yardımcı olur. Antioksidan etkili yeşil çay zarar görmüş ciltte yaşlanma belirtilerini azaltır. Eyebright extractı, Badem ve Shea yağı göz çevresini nemlendirir ve  yumuşatır. %85 organik içeriğe sahip ürün bütün cilt tipleri için uygundur. Ürünler %98,85 doğaldır ve SLS, SLES, ALS, Phylates, Parabens, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silikon, sentetik renklendiriciler & parfüm, Petrokimyasallar, Urea, DEA, MEA, TEA, GLYCOLS, GM gibi zararlı kimyasallar içermez.

İçeriği
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin*, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil*, Polygonum Fagopyrum (Buckwheat) Seed Extract, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Tocopherol (Vitamin E), Sodium Benzoate, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Euphrasia Officinalis (Eyebright) Extract*, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Citric Acid
Ayrıca skin blossom hayvanlar üzerinde test yapmıyor.
 Yapısı fotoğrafta görüldüğü gibi katı bir kıvamda.Sürülüşü uygulaması gayet kolay.Ben sabah ve gece olmak üzere günde iki kez uyguladım ve 15 ml bana yaklaşık 2.5 ay yetti.
Gelelim bendeki etkilerine :)
    Göz çevremi gayet iyi nemlendirdi ve yumuşattı.Onun haricinde bir etkisi oldu mu hayır olmadı :)Ama nemlendirmesinden memnun kaldım sürdüğümde verdiği his gayet iyiydi.
Yaşım daha 25 o yüzden yaşlılık belirtilerini azaltıp azaltmadığı konusunda bir fikrim yok. Göz altı morluklarım çok fazla yok lakin kullandığım süre içinde bir farkta göremedim...
     Beni memnun etmeyen bir özelliği var  o da pompalı şişesi... Hijyen açısından güzel ama ürünün bitip bitmediğini göremiyorsunuz ayrıca birde pompalı olduğu için şişenin içinde ürün kalsada bir süre sonra gelmiyor. Tüpte olsa kesip kullanılır ama şişe olunca bu mümkün olmuyor malesef :) 

      Evet benin yorumlarım işte böyle aranızda bu ürünü kullanan var mı :)

Sevgiyle kalın görüşmek üzere... :)
     

2 yorum:

  1. Bu kremin siparişini 2 gün önce vermiştim. 21 yaşındayım sorunlu ya da kuru bir göz çevrem yok büyük bir ihtimalle yeterli gelecektir. :)

    Beklerim http://gulumseyenaura.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yeterli geleceğini düşünüyorum size çünkü temiz içerikli hafif bir krem :)

      Sil