23 Şubat 2016 Salı

Cyrene Günlük Cilt Aydınlatıcı Bakım %2 AHA Glycolactic Eksfolyan



Herkese merhaba!
Cyrene'den bir çok kez alışveriş yaptım ve bu küçük deneme boy Günlük cilt aydınlatıcı bakım %2 AHA  glycolactic eksfolyan 'dan elimde 30 ml'lik 2 tane var.
Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve yorumlamak istedim.
   Öncelikle söylemeliyim ki ilk kullandığım zamanlar biraz zorluk çektim.Zira çok fazla dökerseniz cildiniz aşırı derecede yanıyor ve sanki iğneler batırılıyor ayrıca ciltte inanılmaz bir kızarma oluyor. Baktım böyle bir his oluşuyor bu sefer pamuğa çok az döktüm ve göz çevrem hariç yüzümü sildim.Bu seferde biraz fazla bastırmış olmalıyım ki cildimde bir kaç yer aşırı derecede tahriş oldu ve kabuk tuttu.Baktım gördüm böylede olmuyor bu sefer yine az bir şekilde pamuğu cildime çok bastırmadan uyguladım yanaklarıma ise tampon harekeleri ile uyguladım.Cildim ürünü emerken yüzümde az da olsa minik minik ölü derileri gördüm. Tabi bu her yüzümü silişimde olmuyor. İlk bir haftalık zaman diliminde oldu.Yüzümdeki ölü derilerden arındığımı düşünüyorum. Daha sonrasında ise cildiniz pırıl pırıl canlı bir şekilde ışıldıyor. 

Ben bu tarz ürünleri her zaman kullanma düşüncesinde değilim.Özellikle yaz gelmeden güneş iyice kendini göstermeden aşırı sıcaklar bastırmadan kullanıp deneyimlemek istedim zira bu tarz ürünler yaz mevsiminde güneş kremi kullanılmadan ciltte leke yapabilir. Sizde kullanma düşüncesindeyseniz yaz mevsiminde kullanmayın derim çünkü çok dikkat gerektiren ürünler bunlar.

Ben bu ürünü yada buna benzer başka bir ürünü başka bir markayı bu senenin sonunda bir kez daha kullanacağım çünkü cildimi arındırdığını düşünüyorum ama sürekli kullanımda da cildin tahriş olacağı kanısındayım.

Aranızda buna benzer bir ürün kullanan oldu mu varsa lütfen yorumlarınızı yazın.Sevgiyle kalın görüşmek üzere.. ! :)



2 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir ürün ancak iyi bir güneş koruyucu kremle cildi iyi korumak gerekiyor sanırım ♥

    YanıtlaSil
  2. Ben de deneme boyunu kullanmıştım. Cildi gerçekten iyi arındırdığına inanıyorum :))

    YanıtlaSil