7 Ocak 2016 Perşembe

CLINIQUE High impact extreme volume mascara





Herkese merhaba!
2016 yılının ilk yazısı ile karşınızdayım.Bu yeni senenin herkese sağlık,mutluluk,huzur,para, aşk istediği ne varsa kavuşmasını dilerim:)
   Gelelim yorumlayacağım ürüne.Çok uzun zamandır kullandığım clinique high impact extreme volum maskarasına. Her zaman yaptığım hatayı yaptım yine rimeli bitmesine yakın yazmaya karar verdim ama yinede azda olsa performansını belli ettiğini düşünüyorum.
  



Fırçası görüldüğü gibi plastik fırça kıllarıda çok ince ve kısa.Bu sayede kirpikleri tek tek ayırıyor ve çok olmasa da dolgunluk veriyor.
Fırçasından dolayı alt kirpilere uygulamakta oldukça kolay. Kirpiklerde dökülme yapmıyor.
   Hava kapalı ve oldukça yağmurlu bugün o yüzden ışığı azda olsa yakalamak istediğimden çokta düzgün süremedim rimeli. Ama yinede performansını gösterebildiğimi düşünüyorum.Ayrıca kaşlarım içinde kusura bakmayın uzatma ve şekillendirme çabası içindeyim :)


Ben bu rimele clinique'ten aldığım bir setle sahip oldum.Normalde ben rimel için çok fazla para vermem çünkü aynı performansa çok daha uygun fiyatlı ürünler bulmak mümkün.Ama setin fiyatı uygun geldiği için bir şans vermek istemiştim.
    Merak edenler için , 10 ml'lik boyutu ile 89 tl fiyata sahip. Benim gerçekten memnun olduğum ve severek kullandığım bir rimeldi. Fiyatı sorun etmeyen arkadaşlar için önerebileceğim bir rimel. Aranızda bu ürünü kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. 
    Sevgiyle kalın görüşmek üzere... :)

2 yorum: